Wednesday, September 30, 2020

Jeep Wrangler отримає дизель

 Позашляховик обзаведеться модифікацією з трилітровим турбодизелем, відбудеться це до кінця поточного року

Під дизельним мотором мається на увазі V-образна трилітрова наддувних шістка, яка вже встановлюється на пікапи Jeep Gladiator і Ram 1500. Віддача агрегату складе 264 л. с. і 600 Н • м крутного моменту. Мотор, поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Маленький нюанс, новий мотор буде доступний тільки для позашляховиків з чотирьохдверним кузовом.

Тим часом незабаром варто очікувати появи і інших версій позашляховика, правда вже гібридних. Автомобілі будуть пропонуватися з 3,6-літровим атмосферним двигуном V6 або з дволітровій рядною "четвіркою", що працюють в парі з стартер-генератором, що живиться від 48-вольтової бортової електросистеми.

Jeep відправить на сервіс позашляховики Cherokee

 Дорогі вітчизняні власники «Індіанців». Прохання заїхати на сервіс, щоб вам там зробили певні процедури, щоб у вас з'явилася можливість вижити в разі аварії

Компанія Jeep оголосила про відкликання 64 позашляховиків Cherokee в Росії, які були реалізовані з вересня 2018 року по теперішній час. Про це повідомляється на сайті Росстандарта. Причиною сервісної акції став електронний блок управління Occupant Restraint, який може втрачати зв'язку з датчиками прискорення. Несправність здатна привести до того, що подушки безпеки спрацюють із запізненням, не розкриються до кінця або не спрацюють взагалі.

Власників автомобілів, що відкликаються сповістять про необхідність приїхати на сервіс. Крім того, дізнатися, чи потрапляє автомобіль під дію акції, можна за списком VIN-номерів на сторінці Росстандарта. На відкликаються машинах замінять несправні датчики прискорення.

Jeep представив тримоторний позашляховик

 У Китаї стартував продаж гібрида Jeep Grand Commander - першого позашляховика марки, який потрібно заряджати від електромережі

Основа гібрида Grand Commander - той же 2,0-літровий турбомотор потужністю 230 кінських сил (крутний момент - 311 Нм), що і в звичайній версії. Решта два мотори - електродвигуни: 121-сильний з обертовим моментом 315 Нм, і 90-сильний (крутний момент - 115 Нм).

Позашляховик здатний пересуватися в чотирьох режимах: на «чистій» електротязі з запасом ходу 70 кілометрів по циклу NEDC, в режимі ДВС-електромотор, коли менш потужний електродвигун виступає в ролі генератора, в режимі гальмування двигуном, коли енергію «запасають» обидва електромотора і в спортивному режимі, який забезпечує максимальну динаміку. Що стосується акумуляторів, то представники марки говорять про ємності в розмірі 12,95 кіловат-годин і гарантують повну зарядку гібрида від звичайної розетки 220 вольт за дві години.

Jeep відправляє машини на сервіс

 Jeep оголосив про відкликання позашляховиків у зв'язку з неправильними настройками блоку управління трансмісією

Компанія Jeep оголосила про відкликання 201 позашляховика Cherokee в Росії, які були реалізовані з березня 2018 року по теперішній час. Про це повідомляється на сайті Росстандарта. Автомобілі відправляють на сервіс через електронного блоку управління трансмісією, який може мати неправильні настройки. Дефект може викликати зупинку двигуна при уповільненні, що може стати несподіванкою для водія.

При необхідності на автомобілях перепрограмують електронний блок управління трансмісією. Власників автомобілів, що відкликаються позашляховиків повідомлять про необхідність приїхати до дилера. Крім того, дізнатися, чи потрапляє автомобіль під дію акції, можна за списком VIN-номерів на сторінці Росстандарта.

На автомобілі Jeep тепер можна підписуватися

 Компанія Jeep запустила в Росії підписку на автомобілі Compass , Grand Cherokee і Wrangler. Мінімальний термін користування - три доби

Нова програма Jeep 4 Freedom дозволяє орендувати на термін від 3 діб моделі Compass, Grand Cherokee і Wrangler, які можна експлуатувати в радіусі до 500 км від МКАД. Крім розширеної географії оренди користувачам доступні автомийка, технічна підтримка і особистий помічник. При оренді автомобіля на термін понад 7 діб його безкоштовно доставлять до клієнта.

«Програма Jeep 4 Freedom пропонує нашим клієнтам простоту і гнучкість шляхом єдиної підписки на володіння автомобілем Jeep, - зазначив гендиректор FCA Rus Лука Патріньяні. - Нові користувачі отримають можливість по-справжньому зануритися в стиль життя Jeep, частіше пересідаючи на нові моделі або вибираючи особливий автомобіль, як, наприклад, Wrangler , коли їм це буде потрібно ».

Самий позашляховий Jeep став екологічніше

 Jeep Wrangler отримав гібридну версію слідом за Compass і Renegade - заряджає від розетки позашляховик дебютував на Міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2020

Цікаво, що подробиці про технічну начинку в Jeep вважали за краще поки не розголошувати: відвідувачі виставки лише могли споглядати автомобіль, підключений до станції підзарядки. Очікується, що інформацію про новинку розкриють в березні, а серійне виробництво стартує до кінця 2020 року.

Нагадаємо, що до 2021 року у кожної моделі марки повинна з'явиться модифікація з функцією підзарядки. У березні минулого року гібридну силову установку отримали Compass і Renegade - обидва укомплектовані 1,3-літровим бензиновим турбодвигуном і електромотором, причому перший відповідає за обертання передніх коліс, а другий - задніх.

Автомобілі Jeep здійснюють акти самоспалення

 Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) оголосило про відкликання позашляховиків Wrangler 2018-2020 років випуску і пікапів Gladiator 2020 року, оснащених механічною коробкою передач через загрозу загоряння

Вперше проблему виявили ще 13 лютого - диск зчеплення перегрівся від тертя, що призвело до розтріскування і поломки корпусу коробки. Після цього випадку інженери Jeep провели лабораторні тести, в ході яких підтвердилася загроза виникнення пожежі. Дефект виявили в коробках, вироблених в період з 23 серпня 2017 року по 13 лютого 2020 року, які встановлені на 29 818 примірниках Wrangler і 3419 «Гладіатор».

Керівництво компанії прийняло рішення про проведення ремонтної кампанії та припинення продажів машин, які встигли відвантажити дилерам. Автовласникам в свою чергу рекомендують в разі втрати тяги або виникнення запаху диму зупинитися і вийти з машини. На даний момент невідомо чи торкнеться кампанія автомобілів, які були продані в Росії.

Прем'єра нового Jeep Grand Cherokee відкладається

 Концерн Fiat-Chrysler перенесе на три місяці прем'єрні покази двох нових позашляховиків. Один з них-це нове покоління Jeep Grand Cherokee , продажі якого повинні були стартувати вже цієї осені

За даними Automotive News, фірма планувала продемонструвати новинку, чутки про яку ходять вже не перший рік, на виставці в Детройті - вона повинна була відбутися в червні. Однак, через епідеміологічної обстановки автосалон вже скасований.

Але не тільки закриття мотор-шоу стало причиною перенесення офіційних дебютів. Заводи альянсу FCA в обох Америках зараз поставлені на паузу, і для концерну в цілому і марки Jeep зокрема куди важливіше повернутися до повсякденного жізні.Как стверджує видання з посиланням на матеріали веб-конференції між FCA і постачальниками комплектуючих, відновлення виробництва альянс почне з мексиканської майданчики, де конвеєри повинні запрацювати вже 20 квітня. Інші майданчики альянсу планується запустити не раніше середини травня.

Jeep Wrangler НЕ будуть допрацьовувати після невдалого краш-тесту

 Національний інститут дорожньої безпеки США (IIHS) провів краш-тести Jeep Wrangler , в ході яких позашляховик двічі перекинувся на бік при фронтальному зіткненні

Так, сумна історія, і представники інституту сподівалися, що Jeep зробить необхідні дії, щоб усунути виявлену проблему, проте в самій компанії заявили, що доопрацювання Wrangler не планується. Так, як повідомляє Motor1.com з посиланням на представника Jeep, автовиробникові не відомо ні про один випадок перекидання Wrangler при ДТП. У компанії також підкреслили, що автомобіль укомплектований системами безпеки і відповідає всім встановленим стандартам. З цього видання зробило висновок, що ніяких змін в конструкцію позашляховика не вноситимуть.

На сьогоднішній день вироблено вже понад півмільйона примірників Jeep Wrangler. Безпека автомобіля раніше вже піддавалася критиці: незалежна організація EuroNCAP провела краш-тести моделі і присудила їй всього одну зірку з п'яти можливих.

Кросовер Jeep Compass отримав новий мотор

 Jeep представив оновлений компактний кросовер Compass для європейського ринку, випуск якого перенесли з Мексики в Італію

Компанія Jeep представила компактний кросовер Compass 2 021 модельного року для європейського ринку, який в тому числі став доступний з новим двигуном. Тепер випуск цих автомобілів для ЄС налагодили на підприємстві FCA в італійській комуні Мельфі. Раніше машини поставляли в Європу з Мексики.

У моторну гамму увійшов 1,3-літровий чотирициліндровий бензиновий наддувний двигун, який замінив колишню «четвірку» об'ємом 1,4 літра. Агрегат доступний в двох стадіях форсування: 130 л. с. і 150 л. с. (Максимальний крутний момент в обох випадках - 270 Н • м). Перший двигун працює з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а більш потужний поєднується з семідіапазонний «роботом» з двома сухими зчепленнями.

Крім того, європейський Jeep Compass доступний з 120-сильним 1,6-літровим дизельним мотором, «механікою» і переднім приводом. Повнопривідні варіанти кросовера йдуть тільки з гібридною силовою установкою на базі 1,3-літрового бензинового двигуна, що працює разом з електромотором і батареєю. Комбінована установка доступна в двох версіях потужності: 190 і 240 кінських сил.

Jeep Wrangler готується до суперництва з відродженим Ford Bronco

 Позашляховик 2021 модельного року оновлять перед боротьбою за ринок з сильним конкурентом

За даними видання MoparInsiders, яке посилається на джерело, близьке до Jeep, з легким рестайлингом Wrangler Sport обзаведеться повним приводом Selec-Trac з примусовим блокуванням міжосьового диференціала, раніше доступним тільки у версії Sahara.

Виконання Rubicon і Sahara отримають фронтальну камеру, буде доступна система контролю тиску в шинах. У базовому Wrangler з'явиться кондиціонер з фільтром, 7-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, штатний навігатор , TFT-дисплей приладової панелі, супутникове радіо SiriusXM і порт USB.

Крім цього, у версії Rubicon з'явиться режим Off-Road Plus з блокуванням заднього диференціала на високій швидкості. Очікується, що цю функцію за замовчуванням отримає і нове виконання Mojave, яке може приєднатися до лінійки Wrangler з оновленням.

Jeep оснастив Wrangler 457-сильним мотором V8

 Американці представили експериментальну версію Jeep Wrangler нового покоління, пристосовану для їзди по важкому бездоріжжю

Компанія Jeep представила експериментальну версію моделі Wrangler нового покоління, пристосовану для їзди по важкому бездоріжжю. Автомобіль під назвою Rubicon 392 Concept отримав двигун могутніше 450 кінських сил.

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept оснастили 6,4-літровим бензиновим агрегатом V8, що розвиває 457 л. с. і 610 Н • м крутного моменту. Двигун працює разом з восьмиступінчастою «автоматом», двухдиапазонной роздавальної коробкою і повним приводом. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км / год) менше ніж за п'ять секунд.

Позашляховик отримав нерозрізні мости Dana 44, самоблокувалися диференціали на обох осях, посилену підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, амортизатори Fox, «зубасті» покришки та інше спеціальне обладнання.

Jeep Wrangler отримає версію Hemi

 Марка Jeep вирішила підігріти інтерес до свого джипу Wrangler за допомогою тізера, в якому анонсується поява версії з двигуном Hemi V8 під капотом

На опублікованому зображенні представлений фрагмент передньої частини нового Jeep Wrangler , на кришці капота якого чітко видно «ніздря» повітрозабірника. На ній написано «392» - на думку Сarscoops, це може означати, що під капотом опиниться культовий мотор Hemi V8 об'ємом 392 кубічних дюйма, або 6,4 літра. Якщо цей двигун встане на новий Wrangler без доробок, то буде видавати 475 к.с. і 637 Нм моменту.

Зараз самий потужний двигун для Wrangler - це V6 серії Pentastar, представлений на ринку США. Його віддача - 285 к.с. Інший бензиновий мотор - дволітровий з наддувом, який видає 272 к.с.

Jeep перетворив пікап Gladiator в кемпер

 Компанія Jeep представила новий концепт на базі пікапа Gladiator. Кемпер називається Gladiator Farout і фактично передбачає появу в гамі нового двигуна - 3,0-літрового EcoDiesel V6. Мотор буде доступний для виконань Sport, Overland і Rubicon з третього кварталу цього року

Шоу-кар Jeep Gladiator Farout експлуатує улюблену тему американських виробників - подорожі. Поїздки за місто через пандемію коронавируса стали ще популярнішими, і концептом в компанії хочуть показати один з можливих варіантів ідеальної для такого проведення часу машини. Головний елемент пікапа - майже п'ятиметрова намет на чотирьох чоловік, яка упакована в бокс на даху.

У салоні Гладіатора є холодильник, плита, кілька стільців і стіл. Сидіння обшиті шкірою і фланеллю. За затишок відповідають фонове підсвічування і декор з дерева, повідомляють в компанії. Концепт обладнаний аксесуарами з каталогу Jeep Performance Parts (JPP), серед яких комплект завищення підвіски, 17-дюймові колеса з позашляховими шинами і модифікований бампер від версії Rubicon з лебідкою. Штатні амортизатори замінені на стійки Fox.

Під капотом Jeep Gladiator Farout встановлений EcoDiesel V6 3.0, який видає 264 кінських сили і 600 Нм крутного моменту. Агрегат доповнений системою старт-стоп і в заміському режимі витрачає 8,4 літра палива на сто кілометрів. Пікапи з таким мотором надійдуть в продаж зовсім скоро.

Jeep назвав дату прем'єри нового Grand Wagoneer

 Jeep продовжує тизерну кампанію, присвячену новому Grand Wagoneer. Головна новина - оголошена дата прем'єри: машину покажуть вже в наступний четвер, 3 вересня

Виробник також оприлюднив кілька фотографій. На одній з них зображено фрагмент досить хитромудрої решітки радіатора з безліччю дрібних деталей і, здається, підсвічуванням. Судячи з усього, це частина з боку водія: та, де починається друге слово в назві моделі. На іншому знімку показаний інтер'єр, і, як це було і в минулий раз, він дає не дуже багато інформації. Тут ми бачимо, що обертається контролер мультимедійної системи. На задньому плані при бажанні можна розглянути окремий екран для переднього пасажира.

Як повідомлялося раніше, нові Jeep Wagoneer і Grand Wagoneer будуть побудовані на платформі пікапа Ram 1500 і встануть на конвеєр того ж заводу в штаті Мічиган. Крім усього перерахованого вище, в оснащення розкішних позашляховиків увійдуть цифрові прилади, безрамковий 12-дюймовий тачскрін, розважальна система для пасажирів заднього ряду. Старт виробництва запланований на другий квартал 2021 року.

Jeep представив гібридний Wrangler

 Американська марка Jeep представила гібридний варіант Wrangler з приставкою 4xe, який приєднався в лінійці електрифікованих «Джипів» до Renegade 4xe і Compass 4xe

Силова установка Jeep Wrangler 4xe базується на 2,0-літровому бензиновому турбомотор з чотирма циліндрами, що розвиває 272 кінських сили і 400 Нм крутного моменту. Він працює в тандемі відразу з двома електромоторами: стартер-генератором з ремінним приводом потужністю 45 сил (53 Нм) і 136-сильним електродвигуном, інтегрованим в восьмиступінчастою автоматичну трансмісію.

Сукупна віддача силової установки позашляховика досягає 381 кінської сили, а крутний момент - 637 Нм. Цікаво, але дані показники на 27 Нм більше, ніж у версії Rubicon з двигуном V8. Мотор живить 400-вольта нікель-кобальт-марганцева батарея ємністю 17,3 кіловат-години, що дозволяє позашляховику долати на електротязі до 40 кілометрів.

Jeep представив відроджений позашляховик Grand Wagoneer

 Великий позашляховик Jeep Grand Wagoneer отримав незвичайний дизайн, три ряди сидінь, сім дисплеїв і гібридну силову установку

На даний момент американська компанія показала лише концепт майбутнього автомобіля. Втім, серійна версія буде не сильно відрізнятися від однойменного прототипу. У виробництво модель піде в наступному році. Трьохрядовий позашляховик отримав фірмову решітку з сімома прорізами і підсвічуванням, вузькі світлодіодні фари, агресивний передній бампер з буксирувальними вушками і скляний дах, на яку нанесена карта Детройта.

Практично всі технічні характеристики автомобіля поки що засекречені. У компанії лише розповіли, що серійна машини отримає гібридну силову установку, три системи повного приводу на вибір і пневмоподвеску Quadra-Lift. Які ще агрегати увійдуть в гаму моторів автомобіля, поки невідомо.

Jeep Wrangler отримає дизель

 Позашляховик обзаведеться модифікацією з трилітровим турбодизелем, відбудеться це до кінця поточного року Під дизельним мотором мається на ...