Wednesday, September 30, 2020

Jeep оснастив Wrangler 457-сильним мотором V8

 Американці представили експериментальну версію Jeep Wrangler нового покоління, пристосовану для їзди по важкому бездоріжжю

Компанія Jeep представила експериментальну версію моделі Wrangler нового покоління, пристосовану для їзди по важкому бездоріжжю. Автомобіль під назвою Rubicon 392 Concept отримав двигун могутніше 450 кінських сил.

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept оснастили 6,4-літровим бензиновим агрегатом V8, що розвиває 457 л. с. і 610 Н • м крутного моменту. Двигун працює разом з восьмиступінчастою «автоматом», двухдиапазонной роздавальної коробкою і повним приводом. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км / год) менше ніж за п'ять секунд.

Позашляховик отримав нерозрізні мости Dana 44, самоблокувалися диференціали на обох осях, посилену підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, амортизатори Fox, «зубасті» покришки та інше спеціальне обладнання.

No comments:

Post a Comment

Jeep Wrangler отримає дизель

 Позашляховик обзаведеться модифікацією з трилітровим турбодизелем, відбудеться це до кінця поточного року Під дизельним мотором мається на ...