Wednesday, September 30, 2020

Jeep перетворив пікап Gladiator в кемпер

 Компанія Jeep представила новий концепт на базі пікапа Gladiator. Кемпер називається Gladiator Farout і фактично передбачає появу в гамі нового двигуна - 3,0-літрового EcoDiesel V6. Мотор буде доступний для виконань Sport, Overland і Rubicon з третього кварталу цього року

Шоу-кар Jeep Gladiator Farout експлуатує улюблену тему американських виробників - подорожі. Поїздки за місто через пандемію коронавируса стали ще популярнішими, і концептом в компанії хочуть показати один з можливих варіантів ідеальної для такого проведення часу машини. Головний елемент пікапа - майже п'ятиметрова намет на чотирьох чоловік, яка упакована в бокс на даху.

У салоні Гладіатора є холодильник, плита, кілька стільців і стіл. Сидіння обшиті шкірою і фланеллю. За затишок відповідають фонове підсвічування і декор з дерева, повідомляють в компанії. Концепт обладнаний аксесуарами з каталогу Jeep Performance Parts (JPP), серед яких комплект завищення підвіски, 17-дюймові колеса з позашляховими шинами і модифікований бампер від версії Rubicon з лебідкою. Штатні амортизатори замінені на стійки Fox.

Під капотом Jeep Gladiator Farout встановлений EcoDiesel V6 3.0, який видає 264 кінських сили і 600 Нм крутного моменту. Агрегат доповнений системою старт-стоп і в заміському режимі витрачає 8,4 літра палива на сто кілометрів. Пікапи з таким мотором надійдуть в продаж зовсім скоро.

No comments:

Post a Comment

Jeep Wrangler отримає дизель

 Позашляховик обзаведеться модифікацією з трилітровим турбодизелем, відбудеться це до кінця поточного року Під дизельним мотором мається на ...